Popínavý špenát v ekozahradě

Zajímavý druh listové zeleniny vhodný do ekozahrad i na jedlé balkóny The post Popínavý špenát v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Ptáci v ekozahradě

Jak vytvořit ideální podmínky pro zahradní ptactvo v ekozahradě. The post Ptáci v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Bylinková spirála v ekozahradě

Nechte se inspirovat k vytvoření bylinkové spirály. The post Bylinková spirála v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Divoká rajčata v ekozahradě

Divoká rajčata do ekozahrady i do truhlíku na balkóně The post Divoká rajčata v ekozahradě appeared first on SvětEkoZahrad.

projít na článek

Břečťan popínavý: posvátná rostlina konce roku, která může být léčivá i jedovatá

Břečťan popínavý je především okrasná rostlina, která se zejména dříve pojila s koncem roku. Ačkoli může působit léčivě, jsou s ní spojená i některé rizika. Výskyt: břečťan popínavý je rostlinou, která se dokáže dobře adaptovat na dané prostředí. Proto

projít na článek

Zapečené brambory se špenátem, hráškem atuňákem

Už jste zkusili kombinaci špenátu, hrášku a tuňáka? Pokud ne, určitě se mrkněte na tento ne příliš složitý, zato ale opravdu chutný recept. A proč zrovna tato kombinace? Mám ráda jakoukoliv kuchařskou výzvu a jednu takovou nedávno vyhlásil portál Blogerky

projít na článek