Dnes 1. 6. 2023 jsme otevřeli novou prodejnu v Českých Budějovicích

S radostí Vám chceme oznámit, že jsme dnes 1. 6. 2023 otevřeli pro Vás novou prodejnu moderního nábytku v Českých Budějovicích v obchodním centru DOC Mercury. Připíchli jsme tak další pomyslný špendlík do mapy. Přijďte se kouknout, máme se čím pochlubit. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Otevíráme novou prodejnu v Českých Budějovicích

Od 1.6. nás mohu zákaznici navštívit v naši nové prodejně v Českých Budějovicích Obchodní centrum DOC Mercury Nádražní 1759, České Budějovice, 370 01 .

projít na článek

Naše nová prodejna aneb jak se staví sen

Na přelomu srpna a září jsme pro Vás otevřeli novou prodejnu v centru Prahy, konkrétně v Paláci Adria na Národní třídě 36/40. Před touto radostnou událostí na nás čekala velká výzva a to v podobě, jak bude naše prodejna vypadat.

projít na článek

Otevření nové prodejny Na Sadech

  Otevřeli jsme pro Vás v centru Českých Budějovic novou prodejnu plnou poctivého řemesla z naší jihočeské pekárny. Prodejna nese název PECiVÁL, nachází se Na Sadech 2036/18, přímo na MHD zastávce Poliklinika Sever a je součástí naší sítě nových provozove

projít na článek

Seminář na počest Jana Honyho Květa: Úloha mokřadů v krajině

Katedra biolologie ekosystémů a Katedra experimentální biologie rostlin PřF JU a Katedra biologických disciplín FZT JU v Českých Budějovicích Vás zvou na seminář na počest Jana Honyho Květa. Seminář proběhne ve čtvrtek 19. 10. 2023 od 13:30 hod v Českých

projít na článek

Nová rubrika Výcvik psů

Hledáte svoje oblíbené čánky o výchově psů? Pro lepší orientaci a usnadnění hledání jsme otevřeli novou rubriku, kde naleznete vše týkající se výchovy a výcviku. Články jsou řazeny podle data zveřejnění.

projít na článek