Otevíráme novou prodejnu v Českých Budějovicích

Od 1.6. nás mohu zákaznici navštívit v naši nové prodejně v Českých Budějovicích Obchodní centrum DOC Mercury Nádražní 1759, České Budějovice, 370 01 .

projít na článek

Dnes 1. 6. 2023 jsme otevřeli novou prodejnu v Českých Budějovicích

S radostí Vám chceme oznámit, že jsme dnes 1. 6. 2023 otevřeli pro Vás novou prodejnu moderního nábytku v Českých Budějovicích v obchodním centru DOC Mercury. Připíchli jsme tak další pomyslný špendlík do mapy. Přijďte se kouknout, máme se čím pochlubit.

projít na článek

Otevíráme dům

Stěhujeme se! Kam? 7. 9. 2021 otevíráme vnitřní prostory hostince. Těšíme se na vás zase po 9 měsících ve stylovém prostředí.

projít na článek

Rozvrh výuky

Pravidelná výuka probíhá v Praze, Českých Budějovicích a v Českém Krumlově. Source

projít na článek

Seminář na počest Jana Honyho Květa: Úloha mokřadů v krajině

Katedra biolologie ekosystémů a Katedra experimentální biologie rostlin PřF JU a Katedra biologických disciplín FZT JU v Českých Budějovicích Vás zvou na seminář na počest Jana Honyho Květa. Seminář proběhne ve čtvrtek 19. 10. 2023 od 13:30 hod v Českých

projít na článek

Otevření nové prodejny Na Sadech

  Otevřeli jsme pro Vás v centru Českých Budějovic novou prodejnu plnou poctivého řemesla z naší jihočeské pekárny. Prodejna nese název PECiVÁL, nachází se Na Sadech 2036/18, přímo na MHD zastávce Poliklinika Sever a je součástí naší sítě nových provozove

projít na článek