Dnes ve 22:10 na ČRo Plus

Dnes (28.7.) ve 22:10 na ČRo Plus si budeme povídat s Evou Hůlkovou v jejím pořadu Hovory. Po odvysílání bude pořad dostupný v rozhlasovém archivu. http://www.rozhlas.cz/plus/porady/_porad/101031 Petr Linhart, písničkář: Změnila se doba a změnil se i způsob sdílení hudby Hostem Evy Hůlkové v Hovorech bude písničkář Petr Linhart. Je známý jako frontman skupiny Majerovy brzdové tabulky, ale na svém kontě má mnoho dalších hudebních projektů, spolupracoval i s Janem Spáleným nebo Michalem Horáčkem. Jeho sólová písničkářská tvorba se aktuálně promítla do třetího alba s názvem Rozhledna. Do songů s pozoruhodnou poetikou dokáže Petr Linhart dostat drsnou tématiku Sudet, s mutných osudů krajiny, osídlení i tamních lidí. On sám říká, že je to pro něj něco mezi láskou a posedlostí a že Sudety si zaslouží písňovou odezvu. Logickým vyústěním jeho zájmu o pohraničí je aktivní, už osmiletá, účast na projektu Živé Skoky. Patří mezi kmenové organizátory koncertů na nestandardním místě: v barokním kostele Navštívení Panny Marie ve Skokách, zrušené obci ve východním cípu Karlovarska. Jak on sám říká: Jít za kulturou do Skoků, to je úžasné, a možná i lehounce zázračné... Poslechněte si Petra Linharta v Hovorech, v úterý 28.7. ve 22:10, na vlnách ČRoPlus. - Hů -

projít na článek

Napsali o nás v MF dnes

V odkazu najdete Článek Jiřího Bárty v MF Dnes The post Napsali o nás v MF dnes appeared first on Rezidence Veliš.

projít na článek

Dnes ve 22.05 na ČRo

Dnes večer (29.4.) si povídáme s Evou Hůlkovou v pořadu Hovory. O Skokách, poutích a písničkách. ČRo plus, 22.05

projít na článek

i.Dnes se zajímá o Rezidenci Veliš

i.Dnes se zajímá o Rezidenci Veliš Článek i.Dnes.cz najdete zde The post i.Dnes se zajímá o Rezidenci Veliš appeared first on Rezidence Veliš.

projít na článek

Osamělí písničkáři dnes 22.3. v Praze na Kaštanu

Zleva Bonus, Dáša Voňková, PL, Martina Trchová - dnes od 20:00, případné rezervace na  www.kastan.cz , těšíme se!

projít na článek

Již dnes! Nová Nintendo Direct prezentace.

Dnes 21. června 2023 bude od 16:00 vysílána další prezentace Nintendo Direct. Tentokrát se bude věnovat hrám vycházejícím Článek Již dnes! Nová Nintendo Direct prezentace. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek