Již dnes! Nová Nintendo Direct prezentace.

Dnes 21. června 2023 bude od 16:00 vysílána další prezentace Nintendo Direct. Tentokrát se bude věnovat hrám vycházejícím Článek Již dnes! Nová Nintendo Direct prezentace. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros.

Kdybych měl odpovědět na otázku, které oznámení z dnešní Nintendo Direct prezentace mi udělalo největší radost, bude to Článek Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Nový trailer pro Pokémon Scarlet Violet DLC

Dnešní Nintendo Direct prezentace sice neodhalila žádné konkrétní novinky k chystané dvojici DLC The Hidden Treasure of Area Článek Nový trailer pro Pokémon Scarlet Violet DLC se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Nintendo Miyatomo promluvil o předání vedení!

Shigeru Miyamoto, vedoucí kreativního oddělení společnosti Nintendo, se blíží k 72. narozeninám a mluvil o předání vývojových povinností mladší generaci. The post Nintendo – Miyatomo promluvil o předání vedení! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

Batman Arkham Trilogy vychází na Nintendo Switch

Společnosti Warner Bros Games a DC oznámily Batman: Arkham Trilogy pro Nintendo Switch, kompilaci oceňovaných videoher od Rocksteady Článek Batman Arkham Trilogy vychází na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se

projít na článek