Nintendo Miyatomo promluvil o předání vedení!

Shigeru Miyamoto, vedoucí kreativního oddělení společnosti Nintendo, se blíží k 72. narozeninám a mluvil o předání vývojových povinností mladší generaci. The post Nintendo – Miyatomo promluvil o předání vedení! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros.

Kdybych měl odpovědět na otázku, které oznámení z dnešní Nintendo Direct prezentace mi udělalo největší radost, bude to Článek Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Již dnes! Nová Nintendo Direct prezentace.

Dnes 21. června 2023 bude od 16:00 vysílána další prezentace Nintendo Direct. Tentokrát se bude věnovat hrám vycházejícím Článek Již dnes! Nová Nintendo Direct prezentace. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Batman Arkham Trilogy vychází na Nintendo Switch

Společnosti Warner Bros Games a DC oznámily Batman: Arkham Trilogy pro Nintendo Switch, kompilaci oceňovaných videoher od Rocksteady Článek Batman Arkham Trilogy vychází na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch

Super Mario RPG je hra, kterou v našich končinách bude znát méně hráčů než je obvyklé. Tento titul Článek Super Mario RPG debutuje v Evropě na Nintendo Switch se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Tokyo Game Show 2024 Vrací se Sony! Nintendo jen pro vyvolené!

Sony se po dlouhé pauze vrací na Tokyo Game Show 2024, což bylo potvrzeno spolu se spuštěním oficiálního webu pro The post Tokyo Game Show 2024 – Vrací se Sony! Nintendo jen pro vyvolené! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek