Dny otevřených dveří 2017 vMikulčicích

Srdečně vás zveme na dny otevřených dveří našeho pracoviště v Mikulčicích, který se koná: Neděle, 1. října, 9.00 – 17.00 hodinPondělí, 2. října, 8.00 – 15.30 hodin Tématem letošního ročníku jsou archeologické nálezy z kovů. Seznámíme vás s tím, jakým způsobem probíhal odborný detektorový průzkum mikulčického hradiště, a budete si také moci prohlédnout nálezy, které byly při této akci objeveny. Představíme vám metody konzervace a ošetřování nálezů z různých kovů. V neposlední řadě se budete moci dozvědět informace o výsledcích nových terénních výzkumů. Je připraven i speciální program pro děti. Více se dozvíte na stránkách Archeologické základny v Mikulčicích. PLAKÁT The post Dny otevřených dveří 2017 v Mikulčicích first appeared on Archeologický ústav AV ČR, Brno.

projít na článek

Dny otevřených dveří vMikulčicích

Dny otevřených dveří na Archeologické základně v Mikulčicích 2016: Jak se žilo v dávných dobách aneb archeologie mikulčického okolí od prvních zemědělců po Slovany. Ve dnech 2.–3. října 2016 Vás srdečně zveme na dny otevřených dveří našeho detašovaného

projít na článek

Den otevřených dvěří

Na pátek 13.3. jsme připravili den otevřených dvěří. Chcete se více dozvědět o biorezonanci, homeopatii a detoxikaci? Zarezervujte si včas své místo! The post Den otevřených dvěří appeared first on NaturoMed - Biorezonance a frekvenční terapie.

projít na článek

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Den otevřených dveří čtvrtek 7. 3. 2024 od 8:00 do 9:40 v budově 1. stupně, Rašínova 3. Pro zájemce z řad rodičů budoucích prvňáků, bude od 9:45 připravena beseda ve školní družině v přízemí. Článek DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ se nejdříve objevil na .

projít na článek

Den otevřených dveří na Husovce

Ve čtvrtek 24. 11. 2022 se bude u nás na Husovce (5.-9. třída) konat den otevřených dveří. Přijďte se k nám podívat mezi 8:00 a 10:00. Jste srdečně zváni. Článek Den otevřených dveří na Husovce se nejdříve objevil na .

projít na článek

Dny otevřených dveří na Archeologické základně vMikulčicích

Srdečně vás zveme na dny otevřených dveří našeho pracoviště v Mikulčicích. Tématem letošního ročníku je velkomoravská hradba. Vše je navíc okořeněno možností návštěvy právě probíhajícího skutečného výzkumu odkrývané hradby na předhradí mikulčického hradu.

projít na článek