Dny otevřených dveří vMikulčicích

Dny otevřených dveří na Archeologické základně v Mikulčicích 2016: Jak se žilo v dávných dobách aneb archeologie mikulčického okolí od prvních zemědělců po Slovany. Ve dnech 2.–3. října 2016 Vás srdečně zveme na dny otevřených dveří našeho detašovaného pracoviště v Mikulčicích. Tentokrát se nebudeme zaměřovat na Hradiště v Mikulčicích, ale na naše výzkumy v okolních vesnicích. Návštěvníci si budou moci prohlédnout jednotlivé provozy archeologické základny a dozvědí se o výsledcích nových výzkumů. POZVÁNKA The post Dny otevřených dveří v Mikulčicích first appeared on Archeologický ústav AV ČR, Brno.

projít na článek

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Den otevřených dveří čtvrtek 7. 3. 2024 od 8:00 do 9:40 v budově 1. stupně, Rašínova 3. Pro zájemce z řad rodičů budoucích prvňáků, bude od 9:45 připravena beseda ve školní družině v přízemí. Článek DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ se nejdříve objevil na .

projít na článek

Den otevřených dvěří

Na pátek 13.3. jsme připravili den otevřených dvěří. Chcete se více dozvědět o biorezonanci, homeopatii a detoxikaci? Zarezervujte si včas své místo! The post Den otevřených dvěří appeared first on NaturoMed - Biorezonance a frekvenční terapie.

projít na článek

Dny otevřených dveří 2017 vMikulčicích

Srdečně vás zveme na dny otevřených dveří našeho pracoviště v Mikulčicích, který se koná: Neděle, 1. října, 9.00 – 17.00 hodinPondělí, 2. října, 8.00 – 15.30 hodin Tématem letošního ročníku jsou archeologické nálezy z kovů. Seznámíme vás s tím, jaký

projít na článek

Den otevřených dveří na Husovce

Ve čtvrtek 24. 11. 2022 se bude u nás na Husovce (5.-9. třída) konat den otevřených dveří. Přijďte se k nám podívat mezi 8:00 a 10:00. Jste srdečně zváni. Článek Den otevřených dveří na Husovce se nejdříve objevil na .

projít na článek

Dny otevřených dveří na Archeologické základně vMikulčicích

Srdečně vás zveme na dny otevřených dveří našeho pracoviště v Mikulčicích. Tématem letošního ročníku je velkomoravská hradba. Vše je navíc okořeněno možností návštěvy právě probíhajícího skutečného výzkumu odkrývané hradby na předhradí mikulčického hradu.

projít na článek