Do komedie Jáchyme, hoď ho do stroje se vloudily chyby. Všimnou si jich jen machři se skvělým postřehem

Snímek s pracovním názvem „Velký den Františka Koudelky” je jedním z nejikoničtějších filmů československé kinematografie. Je totiž doslova nabitý zábavnými scénkami a hláškami. Ani jemu se ale nevyhnuly drobné chyby. Všimli jste si jich?

projít na článek

IQ výzva: Procvič mozek a najdi 4 logické chyby na obrázku farmy. Génius to zvládne do 6 vteřin

Hlavolamy a iq výzvy jsou skvělým způsobem, jak si ověřit svůj postřeh a zároveň něco udělat pro svůj mozek. Jen tak můžete předcházet vzniku degenerativních onemocnění a udržet mozek v kondici po dlouhé roky. Najdete na obrázku farmy 4 logické chyby?

projít na článek

Biograf Láska komedie Přání k narozeninám

K prázdninám patří letní kino a dobrá nálada. Ta provázela promítání české komedie Přání k narozeninám s Evou Holubovou v jedné z hlavních rolí v neděli 13. 8. t.r. Pokračovat ve čtení Pro přečtení článku klikněte na odkaz zdroje: Biograf Celý příspěvek

projít na článek

Časté chyby 9: Chybějící rezervní technické vybavení v případě poruchy

Pokud pro své podnikání používáte nějaké technické vybavení, stroje apod., určitě je vhodné investovat postupem času i do nákupu rezervního vybavení, které by vám sloužilo v případě poruchy nebo krádeže.... The post Časté chyby 9: Chybějící rezervní techn

projít na článek

Komedie Ani o den dýl! 11.7.2023 na Letní scéně Harfa

Druhou prázdninovou reprízu bláznivé komedie Ani o den dýl! uvedeme v úterý 11.7.2023 od 20.00 hod. na Letní scénu Harfa. Těšíme se na vás!

projít na článek

Komedie Drahá legrace 18.7.2023 na Letní scéně Harfa

Nemusíte mít peníze, stačí když si lidé kolem myslí, že je máte! Volné pokračování slavné komedie Blbec k večeři pod názvem Drahá legrace uvedeme v úterý 18.7.2023.

projít na článek