Do Mostu přijede I obhájce loňského titulu v atraktivní sérii FI

Závody historických vozů The Most Historic Grand Prix, které mostecký autodrom přivítá po loňské úspěšné premiéře znovu o víkendu 22. až 24. června, slibují pohled na nádherné veterány i napínavé souboje jezdců. Velmi populární a divácky atraktivní je bezesporu série FIA Masters F1. Síly v ní změří monoposty formule 1 zlatého věku vyrobené od roku 1966 do roku 1985. Fanoušci se mohou těšit i na jednoho z úřadujících šampiónů série Brita Maxe Smithe-Hilliarda se speciálem americké konstrukce Shadow DN5. Akce The Most Historic Grand Prix není na mosteckém okruhu nováčkem. Podívejte se jaké to bylo v minulém roce!

projít na článek

Kdo bude lvem FIA ETRC 2013?

Rok se s rokem opět sešel a na svět přišla startovní listina FIA European Truck Racing Championship 2013 a obhájce titulu Němec Jochen Hahn se již teď těší na první závody do italského Misana, který vystřídá loňského premianta z Istanbulu. Sezóna startuje

projít na článek

MAXX Formula přijede letos i do Mostu

Závody velkých formulí se po roční přestávce vrací do ČR, přivítá je opět autodrom Most.

projít na článek

Extraliga baseballu: začala nadstavba TOP6

První zápasy otevřely nejvyšší baseballovou soutěž o posledním březnovém víkendu. Od začátku se největší pozornost logicky upírala na obhájce titulu Arrows Ostrava a jeho finálového soupeře Draky Brno. Do soutěže vstoupili lépe Draci.

projít na článek

Lacko odjíždí z Nürburgringu spokojený.

Obhájce titulu Adam Lacko zaznamenal v neděli na německém okruhu jedno druhé a čtvrté místo a v průběžném hodnocení poskočil už na druhou pozici za Jochena Hahna. Ani druhý pilot Oly Janes neodjíždí z Nürburgringu s prázdnou.

projít na článek

Lacko jede na Nürburgring obhajovat titul mistra Německa!

Před účastníky mistrovství Evropy tahačů je tento víkend první vrchol letošní sezony v podobě závodu na slavném Nürburgringu. Na čtvrtého muže průběžného pořadí a obhájce titulu Adama Lacka čeká obhajoba tří loňských prvenství.

projít na článek