Kdo bude lvem FIA ETRC 2013?

Rok se s rokem opět sešel a na svět přišla startovní listina FIA European Truck Racing Championship 2013 a obhájce titulu Němec Jochen Hahn se již teď těší na první závody do italského Misana, který vystřídá loňského premianta z Istanbulu. Sezóna startuje již 18.5. v Itálii.

projít na článek

FIA ETRC  2022 začíná Misanem

První letošní dějství FIA ETRC, neboli závody těžkooděnců přivítá Misano. Italský závod odstartuje další sezónu FIA ETRC 2022 a věřme, že tentokráte již bez Covid opatření, jak tomu bylo v letech minulých.

projít na článek

FIA ETRC Jarama 2022: Lenz se na Hahna bodově nedostal

Poslední závody letošní sezóny mají za sebou jezdci Goodyear FIA ETRC, tedy evropského šampionátu rychlých tahačů.

projít na článek

FIA ETRC – šampionem ze dne na den, ale zaslouženě

Závěrečný závod FIA Truck Racing Championship na okruhu Bugatti ve Francii přinesl titul Jochenu Hahnovi z Německa, který až závodem v Le Mans rozhodl o obhajobě titulu evropského šampióna pro rok 2013 a nadále pak bude mít na svém MANu jedničku.

projít na článek

Brit Brereton získal Grammer Truck Cup 2018

Brit Shane Brereton startující ve FIA ETRC získal letos titul s vozem MAN v Grammer Cup, neboli dříve Promoters Cupu. Bodový příděl je stejný, jako ve FIA ETRC. Ovšem zde jsou jezdci honorovaní, a to až 1100Euro za vítězství. Existují dvě kategorie jezdců

projít na článek

FIA ETRC 24 Heures Camions znamená titul pro Kisse

Letos v Goodyear FIA ETRC prostě na maďarského závodníka nikdo nemá, a tak závodem ve Francii předčasně oslavil titul evropského šampiona už poněkolikáté. Adam Lacko zůstává čtvrtý.

projít na článek