FIA ETRC Jarama 2022: Lenz se na Hahna bodově nedostal

Poslední závody letošní sezóny mají za sebou jezdci Goodyear FIA ETRC, tedy evropského šampionátu rychlých tahačů.

projít na článek

FIA ETRC  2022 začíná Misanem

První letošní dějství FIA ETRC, neboli závody těžkooděnců přivítá Misano. Italský závod odstartuje další sezónu FIA ETRC 2022 a věřme, že tentokráte již bez Covid opatření, jak tomu bylo v letech minulých.

projít na článek

FIA ETRC míří do finále, čeká ji Le Mans a Jarama

Po polovičních závodech v Mostě, které zapříčinila nepřízeň počasí, se jezdci FIA ETRC vydali na belgickou trať Zolder. Adam Lacko s Buggyrou VK50 v Zolderu sice ani jednou nezvítězil, ale stále zůstává na třetí příčce v Evropě. Na Španěla Albaceteho vša

projít na článek

FIA ETRC Misano: Kiss slaví, Lacko dvakrát pátý

Na okruhu Marca Simoncelliho v Itálii začala letošní sezóna Goodyear FIA ETRC 2022 pro Kisse úspěšně, náš Lacko pobral smůlu do syta a ani dvě pátá místa nepřinesla radost.

projít na článek

FIA ETRC Zolder 2022: Čtyři vítězové, Lacko slaví s nimi

Hned čtyři vítězové našli cestu na nejvyšší stupínek při závodech FIA ETRC v belgickém Zolderu, kde i počasí hrálo svou neodmyslitelnou roli.

projít na článek

Czech Truck Prix přinesl souboj titánů

Czech Truck Prix 2016 je minulostí. Mostecký autodrom hostil evropský šampionát okruhových tahačů FIA ETRC o tomto víkendu už po čtyřiadvacáté v řadě. Souboj dvou, letos dominantních jezdců Adama Lacka a Jochena Hahna skončil opět nerozhodně.

projít na článek