FIA ETRC míří do finále, čeká ji Le Mans a Jarama

Po polovičních závodech v Mostě, které zapříčinila nepřízeň počasí, se jezdci FIA ETRC vydali na belgickou trať Zolder. Adam Lacko s Buggyrou VK50 v Zolderu sice ani jednou nezvítězil, ale stále zůstává na třetí příčce v Evropě. Na Španěla Albaceteho však ztrácí jen devět bodů, což není moc, pneumatiky jsou hladké, volant kulatý. No ještě si musí dát velký pozor na dotírající Steffi Halm na Ivecu v týmu Gerda Körbera, či Maďara Norbi Kisse s Mercedesem Tankpool 24, kterému sice nevyšel Most, ale v Belgii už získal více bodů, než Lacko. Na Adama potom ztrácejí 21, resp. 22 bodů.

projít na článek

FIA ETRC Jarama 2022: Lenz se na Hahna bodově nedostal

Poslední závody letošní sezóny mají za sebou jezdci Goodyear FIA ETRC, tedy evropského šampionátu rychlých tahačů.

projít na článek

Jarama 2018: Jedeme dál!

Přestože Le Mans 2018 ukončilo nadvládu Adama Lacka nad evropským truckracingem, Buggyra rozhodně neskládá před posledním podnikem v sezóny ve španělské Jaramě zbraně.

projít na článek

Lacko v Le Mans jasně ovládl třetí závod

Úřadující vicemistr Evropy Adam Lacko v neděli v Le Mans opanoval úvodní jízdu a získal pro tým Buggyra Racing další zápis do historie. V průběžném hodnocení stáhl ztrátu na Albaceteho na tři body. Oly Janes má po předposledním podniku FIA ETRC nakročeno

projít na článek

FIA ETRC  2022 začíná Misanem

První letošní dějství FIA ETRC, neboli závody těžkooděnců přivítá Misano. Italský závod odstartuje další sezónu FIA ETRC 2022 a věřme, že tentokráte již bez Covid opatření, jak tomu bylo v letech minulých.

projít na článek

FIA ETRC – šampionem ze dne na den, ale zaslouženě

Závěrečný závod FIA Truck Racing Championship na okruhu Bugatti ve Francii přinesl titul Jochenu Hahnovi z Německa, který až závodem v Le Mans rozhodl o obhajobě titulu evropského šampióna pro rok 2013 a nadále pak bude mít na svém MANu jedničku.

projít na článek