FIA ETRC – šampionem ze dne na den, ale zaslouženě

Závěrečný závod FIA Truck Racing Championship na okruhu Bugatti ve Francii přinesl titul Jochenu Hahnovi z Německa, který až závodem v Le Mans rozhodl o obhajobě titulu evropského šampióna pro rok 2013 a nadále pak bude mít na svém MANu jedničku.

projít na článek

FIA ETRC  2022 začíná Misanem

První letošní dějství FIA ETRC, neboli závody těžkooděnců přivítá Misano. Italský závod odstartuje další sezónu FIA ETRC 2022 a věřme, že tentokráte již bez Covid opatření, jak tomu bylo v letech minulých.

projít na článek

FIA ETRC Jarama 2022: Lenz se na Hahna bodově nedostal

Poslední závody letošní sezóny mají za sebou jezdci Goodyear FIA ETRC, tedy evropského šampionátu rychlých tahačů.

projít na článek

Brit Brereton získal Grammer Truck Cup 2018

Brit Shane Brereton startující ve FIA ETRC získal letos titul s vozem MAN v Grammer Cup, neboli dříve Promoters Cupu. Bodový příděl je stejný, jako ve FIA ETRC. Ovšem zde jsou jezdci honorovaní, a to až 1100Euro za vítězství. Existují dvě kategorie jezdců

projít na článek

FIA ETRC 24 Heures Camions znamená titul pro Kisse

Letos v Goodyear FIA ETRC prostě na maďarského závodníka nikdo nemá, a tak závodem ve Francii předčasně oslavil titul evropského šampiona už poněkolikáté. Adam Lacko zůstává čtvrtý.

projít na článek

FIA ETRC Misano: Kiss slaví, Lacko dvakrát pátý

Na okruhu Marca Simoncelliho v Itálii začala letošní sezóna Goodyear FIA ETRC 2022 pro Kisse úspěšně, náš Lacko pobral smůlu do syta a ani dvě pátá místa nepřinesla radost.

projít na článek