FIA ETRC 24 Heures Camions znamená titul pro Kisse

Letos v Goodyear FIA ETRC prostě na maďarského závodníka nikdo nemá, a tak závodem ve Francii předčasně oslavil titul evropského šampiona už poněkolikáté. Adam Lacko zůstává čtvrtý.

projít na článek

FIA ETRC Misano: Kiss slaví, Lacko dvakrát pátý

Na okruhu Marca Simoncelliho v Itálii začala letošní sezóna Goodyear FIA ETRC 2022 pro Kisse úspěšně, náš Lacko pobral smůlu do syta a ani dvě pátá místa nepřinesla radost.

projít na článek

FIA ETRC na Slovakia Ringu plná bodová věrtel pro Kisse

Po závodech v Maďarsku se Goodyear FIA ETRC přesunulo na rychlý Slovakia Ring, a nyní se hlásí o slovo slavná ADAC Truck Grand Prix v Německu, která se díky Covidu nekonala vůbec, nebo s velkým omezením.

projít na článek

Brit Brereton získal Grammer Truck Cup 2018

Brit Shane Brereton startující ve FIA ETRC získal letos titul s vozem MAN v Grammer Cup, neboli dříve Promoters Cupu. Bodový příděl je stejný, jako ve FIA ETRC. Ovšem zde jsou jezdci honorovaní, a to až 1100Euro za vítězství. Existují dvě kategorie jezdců

projít na článek

Víkend 24h Camions v Le Mans Bugatti

Na světoznámém závodním okruhu v Le Mans se konal další ročník závodů 24h Camions, tedy závodů FIA European Truck Championship, BTRC britský pohár a také FFSA mistrovství Francie kamionů. Nejen Evropa měla zajímavé závody, ale i FFSA, které nabídlo široké

projít na článek

FIA ETRC Most: Posbírá Kiss body domácí Buggyře?

Maďar Kiss zatím v Evropě vede truckerskou enklávu, podaří se jezdcům Buggyry na domácím okruhu uspět a oškubat Kisse o body? To jsou otázky, na které nám odpoví nadcházející víkend v Mostě.

projít na článek