FIA ETRC Most: Posbírá Kiss body domácí Buggyře?

Maďar Kiss zatím v Evropě vede truckerskou enklávu, podaří se jezdcům Buggyry na domácím okruhu uspět a oškubat Kisse o body? To jsou otázky, na které nám odpoví nadcházející víkend v Mostě.

projít na článek

FIA ETRC Hungaroring: Kiss i po bouračce opět na bedně

V maďarsku se konal druhý závodní víkend FIA ETRC na Hungaroringu, kde tento závod měl velkého favorita v domácím Norbertu Kissovi. Slunečný Hungaroring hostil už druhý letošní závodní víkend FIA Truck Racing Cupu, vše nasvědčovalo tomu, že i na domácí t

projít na článek

FIA ETRC Misano: Kiss slaví, Lacko dvakrát pátý

Na okruhu Marca Simoncelliho v Itálii začala letošní sezóna Goodyear FIA ETRC 2022 pro Kisse úspěšně, náš Lacko pobral smůlu do syta a ani dvě pátá místa nepřinesla radost.

projít na článek

Soutěž na radiu Kiss

Krásné ráno přejeme. Pokud máte rádi soutěže, tak příští týden začínáme soutěžit od pondělí každé ráno s rádiem Kiss. Od 7.00 Vám budou moderátoři tohoto rádia dávat jednoduché otázky na které když dobře odpovíte můžete vyhrát naše výrobky v hodnotě 1000,

projít na článek

ETRC 2016 Sezóna začíná na Spielbergu

Maďarský pilot Norbi Kiss se těší na obhajobu titulu ve FIA Truck Racing Championship 2016, který začíná o víkendu závodem na rakouském okruhu RedBullring.

projít na článek

FIA ETRC  2022 začíná Misanem

První letošní dějství FIA ETRC, neboli závody těžkooděnců přivítá Misano. Italský závod odstartuje další sezónu FIA ETRC 2022 a věřme, že tentokráte již bez Covid opatření, jak tomu bylo v letech minulých.

projít na článek