Kiss upaloval na Slovakia Ringu do čela

Druhým závodem pokračovalo Goodyear FIA ETRC na Slovakia Ringu, když závod v Maďarsku byl zrušen. Pojede se tak jen osm podniků evropských kamionů.

projít na článek

Víkend na Slovakia Ringu: dominance jednoho týmu

V pořadí třetí podnik šampionátu F4 CEZ na Slovakia Ringu přinesl mnoho nezapomenutelných okamžiků pro závodníky a atraktivní podívanou pro diváky.

projít na článek

Po Slovakia Ringu míří bitva o titul do finálového dějství

Polský jezdec Krystian Korzeniowski z týmu Olimp Racing dovedl své Ferrari 296 GT3 k vítězství v prvním sprintu ESET Cupu na Slovakia Ringu. V absolutním pořadí projel pod šachovnicovým praporkem jako první Miro Konopka s prototypem Ligier LMP3.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu

Druhá polovina sezóny znamenala pro jezdce letošní druhý návrat na slovenský autodrom Slovakia Ring u Orechovej Potoni, a to hned opět dvojzávodem, tedy dostatečným přídělem bodů.

projít na článek

ČSautoslalom se přesouvá na Slovakia Ring

Již podesáté z jedenácti ročníků se ČSautoslalom představí v areálu Driving Academy na Slovakia Ringu. Druhý a třetí závod se tam jede o víkendu 18. 19. 05. 2024. Veškeré informace jsou zvěřejněné na stránce závodu, nyní už také s dokumentem Zvláštní ust

projít na článek

Soutěž na radiu Kiss

Krásné ráno přejeme. Pokud máte rádi soutěže, tak příští týden začínáme soutěžit od pondělí každé ráno s rádiem Kiss. Od 7.00 Vám budou moderátoři tohoto rádia dávat jednoduché otázky na které když dobře odpovíte můžete vyhrát naše výrobky v hodnotě 1000,

projít na článek