Víkend na Slovakia Ringu: dominance jednoho týmu

V pořadí třetí podnik šampionátu F4 CEZ na Slovakia Ringu přinesl mnoho nezapomenutelných okamžiků pro závodníky a atraktivní podívanou pro diváky.

projít na článek

Po Slovakia Ringu míří bitva o titul do finálového dějství

Polský jezdec Krystian Korzeniowski z týmu Olimp Racing dovedl své Ferrari 296 GT3 k vítězství v prvním sprintu ESET Cupu na Slovakia Ringu. V absolutním pořadí projel pod šachovnicovým praporkem jako první Miro Konopka s prototypem Ligier LMP3.

projít na článek

Kiss upaloval na Slovakia Ringu do čela

Druhým závodem pokračovalo Goodyear FIA ETRC na Slovakia Ringu, když závod v Maďarsku byl zrušen. Pojede se tak jen osm podniků evropských kamionů.

projít na článek

Historický úspěch v závodech F4

Max Karhan o své premiérové vítězství ve F4 Central European Zone tvrdě bojoval. Celý víkend na Slovakia Ringu se pohyboval mezi první pěticí, ale tu nejlepší jízdu si nechal až na konec.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu

Druhá polovina sezóny znamenala pro jezdce letošní druhý návrat na slovenský autodrom Slovakia Ring u Orechovej Potoni, a to hned opět dvojzávodem, tedy dostatečným přídělem bodů.

projít na článek

ČSautoslalom se přesouvá na Slovakia Ring

Již podesáté z jedenácti ročníků se ČSautoslalom představí v areálu Driving Academy na Slovakia Ringu. Druhý a třetí závod se tam jede o víkendu 18. 19. 05. 2024. Veškeré informace jsou zvěřejněné na stránce závodu, nyní už také s dokumentem Zvláštní ust

projít na článek