FIA ETRC na Slovakia Ringu plná bodová věrtel pro Kisse

Po závodech v Maďarsku se Goodyear FIA ETRC přesunulo na rychlý Slovakia Ring, a nyní se hlásí o slovo slavná ADAC Truck Grand Prix v Německu, která se díky Covidu nekonala vůbec, nebo s velkým omezením.

projít na článek

FIA ETRC 24 Heures Camions znamená titul pro Kisse

Letos v Goodyear FIA ETRC prostě na maďarského závodníka nikdo nemá, a tak závodem ve Francii předčasně oslavil titul evropského šampiona už poněkolikáté. Adam Lacko zůstává čtvrtý.

projít na článek

Kandidáti Zlatého volantu - Setkání mimo plán

Náhradní závod Světového poháru cestovních vozů WTCR na Slovakia Ringu přinesl neplánované setkání dvou našich elitních okruhových závodníků. Byl totiž přiřazen k víkendu původně určenému Evropskému šampionátu tahačů ETRC.

projít na článek

FIA ETRC Misano: Kiss slaví, Lacko dvakrát pátý

Na okruhu Marca Simoncelliho v Itálii začala letošní sezóna Goodyear FIA ETRC 2022 pro Kisse úspěšně, náš Lacko pobral smůlu do syta a ani dvě pátá místa nepřinesla radost.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu

Druhá polovina sezóny znamenala pro jezdce letošní druhý návrat na slovenský autodrom Slovakia Ring u Orechovej Potoni, a to hned opět dvojzávodem, tedy dostatečným přídělem bodů.

projít na článek

Carboniacup letos podruhé na Slovakia Ringu, jako dvojzávod

Carboniacup letos podruhé zamíří ke slovenským kolegům na okruh blízko Orechovej Potoni, neboli na Slovakia Ring a pojede se předposlední dvojzávod sezóny.

projít na článek