Doba houbaření

Léto je v plném proudu - přesto rostou. v lese je možné najít spoustu hub i o prázdninách. Tak zde pro ty, kdo se rádi potloukají s košíkem po lese, je tu doplněná fotogalerie a atlas hub s drobnýmy postřehy z jejich lovu. Tak tedy vzhů ru do Atlasu hub.

projít na článek

Už jste letos vyrazili na houby? Růst už začaly

Málokterá země má tolik milovníků houbaření jako ta naše. Na houby každý rok několikrát vyrážejí i ti, co houby nejedí. Houbaři mají žně na konci léta a na začátku podzimu, ale opravdu slušné úlovky se dají přinést z lesa už teď.

projít na článek

Vlašim: Bytnost strojvůdce stolu

Letošní léto nepřineslo mnoho houbařských úlovků. Byl jsem smutný. Pro přípražské houbaření mi strýc Láďa doporučil výlet k jisté vesnici u Benešova. Kamarádi vyjeli už ve světle brzkého rána, já se táhl s houstičkou a lahváčem o hodinu později. V Benešov

projít na článek

Velikonoční otevírací doba

Ať slunečné dny Vám štěstí přinesou aVelikonoce dny pohody pro Vás jsou. Přeje Lewisie. A zde Velikonoční otevírací doba. The post Velikonoční otevírací doba first appeared on Lewisie ZP.

projít na článek

Otevírací doba 31.7.- 4.8.

Z důvodu dovolené je otevírací doba ve dnech 31.7. 4.8.2023 zkrácena od 9.00 17.00 hod.

projít na článek

Otevírací doba červenec

Po Pá   11:00 23:00 So           11:30 23:00 Ne          Zavřeno The post Otevírací doba červenec appeared first on Plzeňská restaurace U Sedlerů.

projít na článek