Dobré světlo vylepší váš spánek

Když nestíháte, prostě si ukrojíte ze spánku a pracujete do noci. Sice získáte hodinu dvě navíc, ale další den máte o to méně energie.Strávit celou třetina života spaním je pro někoho příjemná představa, ale většina lidí to vnímá spíš jako ztrátu času. Přitom evoluce by plýtvání časem nedopustila – rozhodně by lidi nenechala jen tak odpočívat a mrhat dobou, kterou by mohli věnovat obživě.Přesně to popisuje Matthew Walker v knize Proč spíme.

projít na článek

Hlavové světlo

Zakoupeno hlavové světlo HEINE ML 4 LED. Světlo je určené pro stomatologii a chirurgii.

projít na článek

Pozdní světlo: Snová krajina Michala Zajačka

Množství umění v rámci projektu Pozdní světlo, jehož autorem je Miloš Karásek, se nám pomalu rozrůstá. The post Pozdní světlo: Snová krajina Michala Zajačka appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek

Kvalitní spánek nás “hodí do pohody”

Každý jistě z vlastní zkušenosti ví, že když se v noci dobře nevyspíme, ovlivní to naše psychické i fyzické rozpoložení dalších dnů. Člověk se cítí unavený, bez nálady, fyzicky slabý. Tělo během nekvalitního spánku nestihne dostatečně zregenerovat, mysl s

projít na článek

Nová moderní přístavba

Nová moderní přístavba Caffé 11Naší snahou bylo za každou cenu zachovat charisma historické budovy. Původní stavby jsou vždycky zdrojem atmosféry, která vylepší každý nový prostor svou historií a šarmem. Vytvořili jsme pro Vás jeden velký, moderní a útuln

projít na článek

Pozdní světlo – umělecká instalace Miloše Karáska

Chystáme několik výstav, přijďte se na ně podívat, chystáme několik výstav, přijďte se na ně podívat. The post Pozdní světlo – umělecká instalace Miloše Karáska appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek