Dokončená stavba hřiště Jaroslavice

The post Dokončená stavba hřiště Jaroslavice appeared first on Kampara.

projít na článek

Půl roku na stavbě

Každá stavba je během na dlouhou trať.  Dokladem toho je i stavba pasivního rodinného domu, kterou jsem začala plánovat před 20 měsíci.  Stavba v číslech a datech: S architektonickou studií jsme začali na jaře roku 2014, byla dokončena na konci léta 2014

projít na článek

Úspěšně dokončená hala pro Krodos Vyškov

Úspěšně dokončená hala pro Krodos Vyškov před termínem k plné spokojenosti investora The post Úspěšně dokončená hala pro Krodos Vyškov appeared first on Kampara.

projít na článek

Nové hřiště

Před Rackem máme u dětí velmi populární hřiště. Letos jsme ho kompletně předělali, podívejte se! The post Nové hřiště first appeared on Hotel Racek.

projít na článek

St. Luis Airport -Senegal

Instalov no VRV a SkyAir klimatizačn zař zen společně s rozvody větrac vzduchotechniky a pož rn ho odvětr n . Leti tě St. Luis je tzv. modul rn stavba. Budova se vyrob v ČR rozdělen na jednotliv moduly do kter ch se připravuj ve ker technologie.

projít na článek

Dětské dopravní hřiště TDI

Dětské dopravní hřiště kompletní rekonstrukce Výkon technického dozoru investora Přestavba a modernizace staršího dětského dopravního hřiště s využitím nejnovějších prvků dopravního řízení a značení. Nové zahradní a herní prvky pro děti.Příspěvek Dětské

projít na článek