Domácí rady na spalničky

Jde o vysoce nakažlivé infekční onemocnění. Samy o sobě nejsou spalničky tak závažné, problémy působí především možné nebezpečné komplikace, které často spalničky provázejí. Nejčastěji může jít o zápal plic, zánět středního ucha nebo i o zánět mozkových blan (encefalitidu). Spalničky způsobuje virus patřící do skupiny paramyxovirů. Jediným přirozeným hostitelem tohoto viru je člověk.

projít na článek

Spalničky u dospělých

Spalničky, řekne se dětská nemoc, ale omyl. Spalničkami mohou onemocnět i starší děti, mladiství, nebo dokonce dospělí. Spalničky samy o sobě nejsou příliš nebezpečné, závažné problémy však mohou nastat při kombinaci s jiným onemocněním.

projít na článek

Domácí zákusky od Aničky

Novinkou v našem hotelu jsou domácí zákusky, které peče šikovná cukrářka Anička. Přijeďte se o tom přesvědčit a ochutnat její vyhlášený štrúdl, bábovku nebo Raffaelo dort. The post Domácí zákusky od Aničky appeared first on Hotel Harmonie Luhačovice.

projít na článek

Domácí šampon z bylin

Už vás nebaví sledovat reklamy a zkoušet nové přípravky na vlasy? Udělejte si domácí bylinný šampon, není to nic složitého, vyberte si přísady dle typu svých vlasů a budete mít jistotu, že o své vlasy pečujete opravdu s nejlepším vědomím a svědomím. Domác

projít na článek

Domácí rady na mílie

Mílie jsou malé bílé pupínky, které se nejčastěji objevují na nose, bradě a tváři. Tyto pupínky se mohou vyvinout v jakémkoli věku, ale nejběžnější jsou právě u kojenců. Dalo by se říci, že se objevují asi u poloviny dětí. Nedá se jim zabránit, ale výhodo

projít na článek

Domácí léčba vaginální kvasinkové infekce

Dotaz: Dobrý den, udělaly se mi v pochvě červené ohraničené flíčky, které svědí a někdy i pálí. Taky mi z pochvy vytéká, jako by se potila. Je nějaká domácí léčba, jak bych se toho zbavila?

projít na článek