Domácí rolls (sucharová kolečka)

Hodí se k pivu, vínu, televizi i pro návštěvy. Jenže v obchodech je koupíte draze, a ještě jich je jen pár v malém pytlíčku. Přitom si je můžeme snadno udělat doma, ze včerejších rohlíků. Ingredience: Staré rohlíky 1 velký panák olivového oleje Pizza koření (podle chuti i jiné např. sušený česnek) Postup: Rohlíky si nakrájíme na 3mm kolečka a dáme na pečící papír. Koření smícháme s olejem a rolky pomašlujeme. Dáme péct na 150 °C vysušit asi na 10 minut. The post Domácí rolls (sucharová kolečka) appeared first on Recepty Ládi Hrušky.

projít na článek

Domácí zákusky od Aničky

Novinkou v našem hotelu jsou domácí zákusky, které peče šikovná cukrářka Anička. Přijeďte se o tom přesvědčit a ochutnat její vyhlášený štrúdl, bábovku nebo Raffaelo dort. The post Domácí zákusky od Aničky appeared first on Hotel Harmonie Luhačovice.

projít na článek

Domácí šampon z bylin

Už vás nebaví sledovat reklamy a zkoušet nové přípravky na vlasy? Udělejte si domácí bylinný šampon, není to nic složitého, vyberte si přísady dle typu svých vlasů a budete mít jistotu, že o své vlasy pečujete opravdu s nejlepším vědomím a svědomím. Domác

projít na článek

Domácí léčba vaginální kvasinkové infekce

Dotaz: Dobrý den, udělaly se mi v pochvě červené ohraničené flíčky, které svědí a někdy i pálí. Taky mi z pochvy vytéká, jako by se potila. Je nějaká domácí léčba, jak bych se toho zbavila?

projít na článek

Domácí recept na nápoj z aloe vera

Dotaz: Dobrý den, mám prosbu, potřebovala bych recept na domácí výrobu nápoje z Aloe. Mám metabolický syndrom, to znamená vysoký tlak, cukrovku a cholesterol. Slyšela jsem že nápoj z Aloe je úžasný. Děkuji za recept.

projít na článek

Domácí šampon

Už jste někdy přemýšleli o tom, udělat si vlastní šampon? Já vím, s desítkami, ne-li stovkami, šamponů, které máme k dispozici v obchodech, je otázka, proč se obtěžovat s domácí výrobou šampónu, že ano? Než se dostanu k receptům na výrobu domácího šampónu

projít na článek