Dopravní hřiště

Žáci čtvrtých ročníku již podruhé absolvovali výuku dopravní výchovy. Tentokrát je čekal test a obdrželi průkaz cyklisty. 

projít na článek

Dětské dopravní hřiště TDI

Dětské dopravní hřiště kompletní rekonstrukce Výkon technického dozoru investora Přestavba a modernizace staršího dětského dopravního hřiště s využitím nejnovějších prvků dopravního řízení a značení. Nové zahradní a herní prvky pro děti.Příspěvek Dětské

projít na článek

Dětské dopravní hřiště v Náchodě

Žáci 4. ročníků se zúčastnili dopravní výchovy v Bělovsi. Nejprve měli teoretickou průpravu a poté následoval praktický výcvik na kolech. I když nám počasí moc nepřálo, děti byly nadšené.

projít na článek

Přechodné dopravní značení

Firma SEDOZ Dopravní Značení má mnohaleté zkušenosti s pronájmem a instalací přechodného dopravního značení s ohledem na zákon o provozu na komunikacích. Přechodní dopravní značení Přechodní dopravní značení Přechodní dopravní značení Pře

projít na článek

Nové hřiště

Před Rackem máme u dětí velmi populární hřiště. Letos jsme ho kompletně předělali, podívejte se! The post Nové hřiště first appeared on Hotel Racek.

projít na článek

PT Dopravní hřiště podruhé

V prvním pololetí jsme si procvičili značky, směr jízdy a dnes vše zopakovali. Za správné odpovědi a bezchybnou jízdu obdrželi všichni řidičák.

projít na článek