Doručení do prázdnin

Pro jisté doručení zboží do červencových svátků 5. a 6. července objednávejte do středy 28.6.. Pozdější objednávky z e-shopu budou vyřízeny a doručeny až později v červenci.

projít na článek

PRÁZDNINY

Vážení rodiče, děkujeme Vám za podporu a spolupráci během uplynulého školního roku. Přejeme Vám i Vašim dětem hezké a hlavně zasloužené prázdniny. Během prázdnin bude škola převážně zavřená, kromě začátku prázdnin (do 4.7.) a konce prázdnin (od 26.8.)

projít na článek

Až do konce prázdnin doprava zdarma!

Produkty GoKavli - prima společník ke snídani, na grilování i na cesty. Slavíme 10 let na trhu, a tak až do konce prázdnin neplatíte za dopravu ani balné! Letní nabídka platí do 31. srpna 2023 pro objednávky nad Kč 1.600 od soukromých osob a s doručením v

projít na článek

Expresní doručení s Woltem po Brně do 90 minut u Vás

Potřebujete nějaké zboží velmi rychle nebo nemáte možnost si ho vyzvednout? Objednejte si ho prostřednictvím Woltu a může být u Vás již do 90 minut. Platí v případě objednání zboží v pracovní dny 9:00 - 16:30 hodin a na zboží, které je skladem a je menšíc

projít na článek

Poslední šance využít doručení zdarma

Do konce srpna zbývají už jen čtyři dny. A poslední čtyři dny zbývají do konce speciální letní akce "Doručení zdarma". Na objednávce tak můžete ušetřit 120 Kč. Nepropásněte tuto poslední šanci ušetřit!

projít na článek

Přerušení provozu MŠ Volduchy v době hlavních prázdnin

Přerušení provozu MŠ v době hlavních prázdnin 2023 (277,2 KB)

projít na článek