Dostihové Pardubice letos naposledy

Letos naposledy se 26.10. otevřelo pardubické závodiště dostihovým koním. Za nádherného babího léta se odběhlo 7 dostihů.Již tradičně se v tomto termínu běhá cena vítěze Velké pardubické, letos tedy s názvem Cena Theophila (STCC, III.kat.,4000m.). Do dostihu odskočilo 9 koní, WAIKITA (J.Spáčil) a IDEAL CHOC (ž.J.Kratochvíl) byli v průběhu zadrženi. Bez větších problémů vybojoval vítězství slovenský KAISERWALZER (ž.L.Matuský), za ním se seřadili CALLINE DE JUILLEY (ž.J.Faltejsek), MODŘÍN (ž.J.Myška) a GONTCHAR (D. Vyhnálek).

projít na článek

Dostihové odpoledne ve fotografiích Andrey Zavadilové

Fotografka Andrea Zavadilová pravidelně dokumentuje dostihové dění v CONSEQ PARK VELKÁ CHUCHLE. Prohlédněte si velkou fotogalerii z dostihové dne 23.4.2017

projít na článek

Brněnské dostihové loučení se sezónou 2018

Letos naposledy hostilo brněnské závodiště dostihový den. Ten se odehrál v sobotu 6. října 2018 a měl na programu celkem 8 dostihů. Kromě dostihů lV. a V. kategorie se odběhly i dva hlavní.

projít na článek

Pardubické sobotní dostihy ve fotografiích Lenky Sklenákové

Sobotní dostihové odpoledne na pardubickém závodišti bylo předznamenáním vrcholu dostihové sezóny. Fotoreportáž připravila Lenka Sklenáková.

projít na článek

Dostihové odpoledne v Lysé nad Labem obrazem

Ve státní svátek 6.června 2021 se uskutečnilo dostihové odpoledne v Lysé nad Labem. Na programu bylo 9 dostihů a 3 exhibiční dostihy poníků, které se započítavaly do výsledků Pony ligy.

projít na článek

Fyzioterapie Pardubice

Pardubice Fyzioterapie pro malé i velké děti Chemiků 129, Pardubice+420 466 400 [email protected] Přejít na web

projít na článek