Dostihové odpoledne v Lysé nad Labem obrazem

Ve státní svátek 6.června 2021 se uskutečnilo dostihové odpoledne v Lysé nad Labem. Na programu bylo 9 dostihů a 3 exhibiční dostihy poníků, které se započítavaly do výsledků Pony ligy.

projít na článek

Sváteční dostihové odpoledne v Lysé na Labem ve fotografiích

Velmi nevlídné počasí uvítalo všechny zúčastněné na závodišti v Lysé nad Labem sváteční pondělí 28.9.2020. Silný déšť naštěstí ustal těsně před 14. hodinou, kdy se odstartoval první dostih. Těch se odběhlo celkem 9, plus 3 dostihy poníků podle velikosti.

projít na článek

Dostihy v Lysé nad Labem objektivem Miluše Žáčkové

Start dostihové sezóny v Lyse nad Labem přilákal řadu fotografů. Po fotoreportáži Andrey Zavadilové vám nyní přinášíme obsáhlou fotogalerii Miluše Žáčkové.

projít na článek

Sezónu zahájilo i zavodiště v Lysé nad Labem

1.května otevřelo své brány i závodiště v Lysé nad Labem. Před skvělou diváckou kulisou se odběhlo 8 dostihů a další 4 dostihy poníků. Vrcholem odpoledne byla Prvomájová steeplechase (I.kat.,4200m.), na jejímž startu spočinulo 7 koní.

projít na článek

Dostihové odpoledne ve fotografiích Andrey Zavadilové

Fotografka Andrea Zavadilová pravidelně dokumentuje dostihové dění v CONSEQ PARK VELKÁ CHUCHLE. Prohlédněte si velkou fotogalerii z dostihové dne 23.4.2017

projít na článek

Dostihové Velikonoce Andrey Zavadilové

Fotografka Andrea Zavadilová neodložila svůj fotoaparát ani o Velikonocích a fotogafovala svůj oblíbený sport na dostihových závodištích v Mimoni a Lysé nad Labem.

projít na článek