Sváteční dostihové odpoledne v Lysé na Labem ve fotografiích

Velmi nevlídné počasí uvítalo všechny zúčastněné na závodišti v Lysé nad Labem sváteční pondělí 28.9.2020. Silný déšť naštěstí ustal těsně před 14. hodinou, kdy se odstartoval první dostih. Těch se odběhlo celkem 9, plus 3 dostihy poníků podle velikosti.

projít na článek

Dostihové odpoledne v Lysé nad Labem obrazem

Ve státní svátek 6.června 2021 se uskutečnilo dostihové odpoledne v Lysé nad Labem. Na programu bylo 9 dostihů a 3 exhibiční dostihy poníků, které se započítavaly do výsledků Pony ligy.

projít na článek

Dostihy v Lysé nad Labem objektivem Miluše Žáčkové

Start dostihové sezóny v Lyse nad Labem přilákal řadu fotografů. Po fotoreportáži Andrey Zavadilové vám nyní přinášíme obsáhlou fotogalerii Miluše Žáčkové.

projít na článek

Dostihové odpoledne ve fotografiích Andrey Zavadilové

Fotografka Andrea Zavadilová pravidelně dokumentuje dostihové dění v CONSEQ PARK VELKÁ CHUCHLE. Prohlédněte si velkou fotogalerii z dostihové dne 23.4.2017

projít na článek

Dostihový trénink v Lysé nad Labem ve fotografiích

Dostihová sezóna 2018 klepe na dveře a tréninky jsou v plném proudu. Fotografka Andrea Zavadilová dokumentovala práce v Lyse nad Labem. >> Foto a video v článku >>

projít na článek

Dostihy v Lysé nad Labem ve fotografiích L. Sklenákové

Deštivo a nevlídno přivítalo diváky ve středu 28.9. 2022 na závodišti v Lysé nad Labem. Naštěstí se před 14. hodinou při startu prvního dostihu počasí umoudřilo a místy jsme se dočkali i sluníčka.

projít na článek