Dostihový trénink v Lysé nad Labem ve fotografiích

Dostihová sezóna 2018 klepe na dveře a tréninky jsou v plném proudu. Fotografka Andrea Zavadilová dokumentovala práce v Lyse nad Labem. >> Foto a video v článku >>

projít na článek

Memoriál Evy Palyzové, Lysá nad Labem

Dostihový den v Lysé nad Labem byl věnován jedné z největších osobností českého dostihového sportu, paní Evě Palyzové. Ta právě v Lysé prožila velkou část svého dostihového života.

projít na článek

Závodiště v Lysé nad Labem se rozloučilo s dostihovou sezónou

Poslední dostihový meeting na závodišti v Lysé nad Labem se uskutečnil ve sváteční úterý 28.9.2021. Diváci viděli celkem 7 dostihů a 3 dostihy poníků. Vrcholy byly 2 dostihy III. kategorie, jeden překážkový, jeden rovinový.

projít na článek

Dostihy v Lysé nad Labem ve fotografiích L. Sklenákové

Deštivo a nevlídno přivítalo diváky ve středu 28.9. 2022 na závodišti v Lysé nad Labem. Naštěstí se před 14. hodinou při startu prvního dostihu počasí umoudřilo a místy jsme se dočkali i sluníčka.

projít na článek

Sváteční dostihové odpoledne v Lysé na Labem ve fotografiích

Velmi nevlídné počasí uvítalo všechny zúčastněné na závodišti v Lysé nad Labem sváteční pondělí 28.9.2020. Silný déšť naštěstí ustal těsně před 14. hodinou, kdy se odstartoval první dostih. Těch se odběhlo celkem 9, plus 3 dostihy poníků podle velikosti.

projít na článek

Lysá nad Labem 23.9. 2017 ve fotografiích Jany Syručkové

Dnes vám přinášíme fotoreportáž ze sobotních deštivých dostihů v Lysé na Labem.

projít na článek