Dovolená s dětmi u Balatonu

Přemýšlíte nad tím, kam se vypravit letos na dovolenou s dětmi? Je pro vás důležité, aby se tam nenudily, aby to nebylo příliš daleko, kdy strávíte na cestách mnoho hodin včetně čekání na odbavení na letišti? A také vás zajímá, zda bude lokalita dostatečně atraktivní nejen pro vás, ale zejména pro vaše ratolesti? Pak máme pro vás jeden návrh – vydejte se spolu s námi k Balatonu na nejlepší pláže. Balaton je ve středoevropském regionu největší sladkovodní vodní plocha v podobě rozsáhlého jezera, na délku měří necelých 80 kilometrů a jeho šíře dvanácti kilometrů je natolik dostačující, aby se o něm mohlo s nadsázkou hovořit jako o maďarském moři. Balaton však není příliš hluboký, průměrná hloubka činí jen něco kolem tří metrů, což mu také propůjčuje v letním období velmi teplou vodu na koupání. Co vás tu však příjemně překvapí, je okolní krajina. Ačkoli je Maďarsko spíše nížinnou zemí, bezprostřední okolí Balatonu je kopcovité a jsou zde patrné vrcholky, známé jako pozůstatky bývalé sopečné činnosti před miliony lety. Tím pádem si tu připadáte jako u Středozemního moře či na francouzské Riviéře a možná to jediné, co vám tu bude scházet, je typická mořská voda s převahou chloridu sodného. Koupání ve vodě sladké však neznamená žádnou nudu, a to ani pro rodiny s dětmi. Máte zde k dispozici travnaté i písečné pláže, dětská hřiště, vodní a pozemní sporty, možnost pronájmu jízdních kol či koloběžek, což je lákavé jak k okružní jízdě podél jezera, tak i do hlubin vnitrozemí. U Balatonu se určitě nebudete nudit, a i kdybyste se měli na pláži jen opalovat, příjemné teplé a slunečné počasí vás zláká ke konzumaci ovocných šťáv, které si tu snadno pořídíte z místních surovin. Mimochodem, víte, že právě odtud pochází mnoho ovocných džusů, respektive jejich surovin, které v naší zemi lidé nakupují v supermarketech? Článek Dovolená s dětmi u Balatonu se nejdříve objevil na Ramet chm.

projít na článek

Aktivní letní dovolená pro rodiny s dětmi ZDARMA!

A protože jsou u nás rodiny s dětmi vřele vítány. Máme pro Vás speciální AKČNÍ CENU - RODINNÝ BALÍČEK, kde jsou až 2 DĚTI do 12 let ZCELA ZDARMA.  The post Aktivní letní dovolená pro rodiny s dětmi ZDARMA! appeared first on Hotel Kamýk.

projít na článek

Surfař Petr Kučera vylovil z Balatonu bronz

Od 4. do 9. září 2017 se v Maďarsku na Balatonu konalo Mistrovství Evropy ve třídě Raceboard. Čeští surfaři zde dobře zabodovali a ukázali, že se mezi evropskou i světovou špičkovou neztratí. Na startu se sešlo celkem 71 mužů a 12 žen. Nejlepší výsledek d

projít na článek

Zlato a stříbro z mistrovství světa Raceboardů

Mistrovství světa windsurfingové třídy Raceboard skončilo včera na Balatonu. V různých větrných podmínkách se odjelo 12 rozjížděk. A Češi byli velmi úspěšní. Na celkovém druhém místě skončil Petr Kučera (Rapid Brno) a získal tak stříbrnou medaili a dvě zl

projít na článek

Celozávodní dovolená

Wetest Pneu Celozávodní dovolená Vážení zákazníci. V období od 27.12.2023 29.12.2023 bude v naší společnosti probíhat celozávodní dovolená. Článek Celozávodní dovolená se nejdříve objevil na Wetest Pneu.

projít na článek

Dovolená

Vážení přátelé a kamarádi Oznanuj že ode dneška 23.12 do 06.01.2020 - dovolená. Přeji Vám krásné prožití svátků.

projít na článek