Dramatický příchod malého Cestovatele na svět

6.9.2018 mě ve 3:00 přijímali do Motola s rozběhnutým porodem malé Cestovatelky. 6.9.2021 mě ve 3:30 nabírala sanitka a vezla do Motola s podezřením na rozběhlý porod koncem pánevním (KP). Naše druhé dítě si přezdívku malý Cestovatel vysloužil ještě v bříšku. Počali jsme ho totiž během loňské zimy, kterou jsme celou strávili v dodávce v Pokračovat ve čtení "Dramatický příchod malého Cestovatele na svět" The post Dramatický příchod malého Cestovatele na svět appeared first on Pohled za hranice.

projít na článek

Termální lázně Modrá Laguna, Island nejkrásnější přírodní geotermální lázně na světě

Island je magická země, která k sobě jako mystický magnet vábí cestovatele z celého světa. Island je unikátní a patří bezesporu mezi nejvíce fotogenická a pozoruhodná místa na světě. Najdete zde svět vodopádů, skal a útesů, divokých plání a strnišť, gejzí

projít na článek

DŮM SVATÉHO DUCHA

„Autoři klasických rosikruciánských spisů zdůrazňovali, že existuje duchovní svět, který je možné nalézt pouze          mimo pomíjivý svět vzájemně se potírajících protikladů,          mimo svět nepřátelskosti a bojů mezi národy, skupinami obyvatelstva

projít na článek

Jan Werich

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.

projít na článek

Klíčová aplikace - Ojnice

Uživatelé systému Equator ověřili, že integrace přístroje do výrobního procesu dramaticky snižuje náklady, automatizuje výrobní procesy a zlepšuje efektivitu.

projít na článek

3. B VE SVĚTĚ TECHNIKY

Třída 3. B navštívila 15. května Svět techniky v Dolní oblasti Vítkovice. Čekala nás návštěva expozic a program Geometrický svět.

projít na článek