Dramatickým závodem se předvedlo IDM v Mostě

Třetí kolo sezóny Mezinárodního německého motocyklového šampionátu (IDM) mělo co nabídnout.

projít na článek

Mpizza Day uzavřel sezónu Carbonia Cupu v Mostě

Každý ročník musí mít své vítěze a tak i Carboniacup v sezóně 2014 dozrál do finále, které se konalo posledním 6-tým sobotním závodem na autodromu v Mostě při rekordní účasti 91 přihlášených vozů i v dosti mlhavém a mrholivém počasí.

projít na článek

Carboniacup vstupuje do deváté sezóny závodem v Mostě

V Mostě odstartuje na autodromu další ročník Carboniacupu s více jak sto vozy ve startovním poli. Garantem tohoto dne je firma Lutopol, tedy se objevuje i v názvu dne a odstartuje tedy závodní sezonu s názvem Lutopol Racing Day.

projít na článek

Druhé klání Hankook Carboniacupu v Mostě ve znamení vedra

Již čtvrtým závodem se přehoupla sezona za její polovinu a podruhé letos startovali závodníci Hankook Carboniacupu na Autodromu v Mostě. Tentokrát ovšem vyměnili chladné dubnové počasí za tropické vedro, a tak pneumatiky dostaly zabrat, ale nejen ty.

projít na článek

Carboniacup vstupuje do jubilejní 10. sezóny závodem v Mostě

Skvělých 95 přihlášených vozů přivítá na startu letošního prvního závodu Carboniacup na autodromu v Mostě dne 11.6., kam firma F-Drive vložila své finanční prostředky, přičemž se stala garantem závodů a její jméno tedy nese i název závodu F-Drive Energy D

projít na článek

FIA ETRC Most – soupeření o první místo v Evropě 1:1

Adam Lacko přišel před mosteckým závodem o vedení ve FIA ETRC, a tak jsme se těšili, že Jochenu Hahnovi s MANem na domácí půdě zatopí, to se také stalo. Adam Lacko dokonce jednu jízdu právě před Hahnem těsně vyhrál, ale Jochen Hahn mu to dvakrát oplatil.

projít na článek