Drexler Formel Cup přivítá Masaryk Racing Days

Formulový pohár Drexler Formel Cup obohatí svým polem závody FIA CEZ/Eset Cup v Brně již o víkendu. Čeští jezdci nesmí chybět.

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně s Boss GP i Drexler F3 Cupem

Nejen republikové okruhové závody čekají fanoušky motorsporu na Masaryk Racing Days o víkendu, tedy FIA CEZ, či ESET V4 Cupu, ale představí se i další série. V SCC se představí Mirco Schultis s Orecou, či Jasmin Fiedler s PRC BMW.

projít na článek

Drexler Automotive Cup vede i po Mugellu Sandro Zeller

Švýcar Sandro Zeller na voze Dallara 306 VW vede po závodech v Mostě i v italském Mugellu a má letos namířeno k titulu v Drexler Automotive Formel Cupu. O jedno vítězství v každé jízdě se v Mugellu podělil právě vedoucí Zeller ze stáje Jo Zeller Racing a

projít na článek

Chabr s Birgusem letos s medailí z Drexler Cupu

Formulová série Drexler automotive Formel Cup patří výhradně formulím, ať již F3, F4 nebo Formel Renault. Tomáš Chabr a Vojtěch Birgus letos slaví velký úspěch v mezinárodní konkurenci. Drexler Formel Cup letos měl v k

projít na článek

Sandro Zeller vlastní již šestý titul Drexler Formula 3 Cupu

Na Masaryk Racing Days v Brně se konal předposlední závod Drexler Automotive Formula 3 Cupu a Sandro Zeller ze Švýcarska tam rozhodl o svém šestém titulu.

projít na článek

V Brně se i letos představí série Drexler Formula Cup

V předešlých sezónách jsme mohli vidět formulový pohár Drexler Formula Cup na okruzích v ČR, letos opět mohou diváci v Brně tento seriál při Masaryk Racing Days vidět.

projít na článek