Masaryk Racing Days svátek okruhového závodění v Brně

Masaryk Racing Days, neboli bývalá podzimní cena Brna, kam se alespoň jednou v sezóně podívá české okruhové mistrovství a Eset Cup Series. Letos tento motoristický okruhový svátek obohatilo HAIGO, Drexler Formula Cup, Sports Car Challenge a FIA CEZ D2 a FIA F4 CEZ a TCR Eastern Europe Series.

projít na článek

Max Karhan, Masaryk Racing Days a formule F4

Při závodech českého mistrovství na okruhu v Brně se jel další závod F4 CEZ Championship v rámci Masaryk Racing Days a F1 Show. Max tak měl další výbornou možnost získat cenné zkušenosti s monopostem Tatuus T-421 certifikovaném FIA.

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně s Boss GP i Drexler F3 Cupem

Nejen republikové okruhové závody čekají fanoušky motorsporu na Masaryk Racing Days o víkendu, tedy FIA CEZ, či ESET V4 Cupu, ale představí se i další série. V SCC se představí Mirco Schultis s Orecou, či Jasmin Fiedler s PRC BMW.

projít na článek

Masaryk Racing Days s proudy vody vyhrál v BOSS GP Gerstl

Podzimní cena Brna, nebo-li Masaryk Racing Days v Brně o víkendu okořenily rychlé formule BOSS GP, včetně Benettonu B197 Judd V10 F1, ovšem vítězství si odváží Rakušan Ingo Gerstl s monopostem GP2. Velmi pěkně obsazené závody předvedl Esest V4 Cup s MMČR

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně se chystá na překonání rekordu

Nejen opravdu nezvykle nabité startovní listiny republikových závodů MMČR na okruzích nabídne divákům Masaryk Racing Days. Do moravské metropole míří nadupané vozy série BOSS GP, kde mimo jiné startuje Marijn Van Kalmthout z Nizozemí na Benetton B197 F1 J

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně zakončil Eset Cup Series 2024

Velmi pěkným závodním víkendem v Brně zakončila svou letošní pouť část EsetCup Series, neboť F4 CEZ a TCR EasternEurope ještě pokračují na Salzburgringu.

projít na článek