Masaryk Racing Days s proudy vody vyhrál v BOSS GP Gerstl

Podzimní cena Brna, nebo-li Masaryk Racing Days v Brně o víkendu okořenily rychlé formule BOSS GP, včetně Benettonu B197 Judd V10 F1, ovšem vítězství si odváží Rakušan Ingo Gerstl s monopostem GP2. Velmi pěkně obsazené závody předvedl Esest V4 Cup s MMČR na okruzích. Kooperace střední zóny FIA slavila úspěch.

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně s Boss GP i Drexler F3 Cupem

Nejen republikové okruhové závody čekají fanoušky motorsporu na Masaryk Racing Days o víkendu, tedy FIA CEZ, či ESET V4 Cupu, ale představí se i další série. V SCC se představí Mirco Schultis s Orecou, či Jasmin Fiedler s PRC BMW.

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně se chystá na překonání rekordu

Nejen opravdu nezvykle nabité startovní listiny republikových závodů MMČR na okruzích nabídne divákům Masaryk Racing Days. Do moravské metropole míří nadupané vozy série BOSS GP, kde mimo jiné startuje Marijn Van Kalmthout z Nizozemí na Benetton B197 F1 J

projít na článek

Boss GP po Francii následuje letní pauza

Po French Historic Grand Prix na Paul Ricard následuje v Boss GP letní pauza před Masaryk Racing Days.

projít na článek

Rychlá auta, zvuky motorů a nabitý program.

Na brněnském okruhu bylo k vidění mnoho závodní akce během tradičního podniku Masaryk Racing Days. Boss GP, Eset V4 Cup, ale třeba i historické vozy seriálu HAIGO potěšily minulý víkend fanoušky benzínu.

projít na článek

Středoevropský šampionát se tento víkend vrací do Česka

Víkendový závod Masaryk Racing Days nabídne závody šampionátu FIA CEZ i českého okruhového mistrovství, ale také BOSS GP. Tedy závod nejrychlejších závodních vozů, jaké zde letos pojedou. A to včetně formulí jedna. Celkem na víkend do Brna míří na 250

projít na článek