Drexler formel Cup zatopil pod kotlem dvěma závody

Po pauze se letos na okruhy vrátil Drexler Automotive formel Cup, který je primárně určený F3 monopostům, ale můžeme zde vidět i formule Renault 2,0, či Tattus F4, zřídka pak i ADAC BMW. Drexler formel Cup však nezačal nijak pomalu a na jezdce čekala na úvod dost náročná pasáž, a to vpodání dvou závodů týden po sobě jdoucích, tedy Salzburgring a italské Mugello, zde ho doplnil italský pohár TopJet, klasifikaci pak zaplnili i místní závodní predátoři.

projít na článek

Drexler Formel Cup přivítá Masaryk Racing Days

Formulový pohár Drexler Formel Cup obohatí svým polem závody FIA CEZ/Eset Cup v Brně již o víkendu. Čeští jezdci nesmí chybět.

projít na článek

Chabr s Birgusem letos s medailí z Drexler Cupu

Formulová série Drexler automotive Formel Cup patří výhradně formulím, ať již F3, F4 nebo Formel Renault. Tomáš Chabr a Vojtěch Birgus letos slaví velký úspěch v mezinárodní konkurenci. Drexler Formel Cup letos měl v k

projít na článek

Švýcar Zeller po 3 kolech vede Drexler Formel F3 Cup 2022

Po závodech na Hungaroringu a italské Monze se tentokrát Drexler Formel F3 Cup podíval na další jižanský autodrom v Imole, tedy samé světoznámé autodromy s plejádou formulí.

projít na článek

TOM Beckhäuser před premiérou v Drexler Cupu

Při druhém závodním víkendu série Drexler Automotive Formel Cup se na RedBullringu objeví další český pilot s formulí F3 ve stáji Franz Woess Racing, a to 20ti letý mladý nadějný Tom Beckhäuser, rodák z Klecan u Prahy. Doposud ho příznivci formulí vídali

projít na článek

Drexler F3 Cup aktualizoval kalendář 2021

Každoroční kalendář oblíbené série formulových monopostů Drexler Formel Cup musel upravit první verzi a vypustit italské Mugello, kterým měl seriál začínat.

projít na článek