DriveNow se stává dceřinou společností BMW Group

Akvizicí podílu Sixt SE v rámci služby DriveNow společnost BMW Group pokračuje ve svém systematickém rozvoji jakožto společnosti nabízející na zákazníka orientovanou mobilitu.

projít na článek

Spolupráce s významným stavitelem rodinného bydlení společností CENTRAL GROUP

Systémy JABLOTRON využívají stovky spokojených zákazníků společnosti CENTRAL GROUP. Zabezpečení od ASCZ si můžou prohlédnout v ukázkových bytech, nebo ve vzorkovně CENTRAL GROUP u stanice metra Pankrác (viz foto).

projít na článek

Největší chybou marketingu a obchodu ve firmách je, že spolu málo komunikují

Pavel Friedrich má letité zkušenosti z velkých společností, například Stock Spirits Group nebo JIP Group, kde se věnoval oblasti obchodu a marketingu a vedl obchodní týmy. Je také zakladatelem společnosti vyvíjející pokladní systémy a spoluzakladatelem sp

projít na článek

BMW Group - udržitelná mobilita budoucnosti

 Nová dočasná výstava v BMW Muzeu u příležitosti IAA Mobility 2021 dokumentuje cestu BMW Group k udržitelné mobilitě budoucnosti.

projít na článek

BMW Group oznamuje další krok ve strategii zaměřené na elektrifikaci

Elektrifikace je jedním z hlavních pilířů společnosti BMW Group a její korporátní strategie NUMBER ONE> NEXT.

projít na článek

Lukáš Klášterský se stává ředitelem společnosti ORBIT

Česká IT společnost ORBIT (člen skupiny SUDOP CIT), která se zabývá poskytováním konzultačních aimplementačních služeb voblasti cloudu, bezpečnosti, virtualizací desktopů aspecializovaných IT služeb kolem datových center, obsazuje pozici ředitele společno

projít na článek