Drsné Alpy aneb výjezdy až do nebes

Vydejte se s námi na jaře 2018 na 5 dnů do rakouských a italských Alp. Zažijete výjezdy na Grossglockner nebo Stelvio Pass, případně si můžete odpočinout u největšího italského jezera Garda. Program výletu 1. den Z Brna se na první noc vydáme do hotelu Gut Brandelhof jižně od Salzburgu (460 km). Příjezd do hotelu Gut Brandlhof Můžete si zahrát golf. Wellness, spa, bazény Společná večeře v hotelové restauraci na terase 2. den Druhý den ráno se vydáme klikatými cestami vzhůru na Grossglockner, doporučujeme čepici. Dále přejedeme překrásný Stelvio Pass v necelých 3000 metrech. Druhou noc strávíme v hotelu Bivio v bezcelní zóně Livigna na hranicích se Švýcarskem s volným večerem pro vaše nákupy (418 km). Ranní výjezd na Grossglockner Fuscher Lacke a svišti Odpolední výjezd na Stelvio Pass Přejezd přes Itálii do Livigna do hotelu Hotel Bivio (spa) Volný večerní program 3. den Po náročném druhém dni bude třetí den klidnější. Ráno si můžete ještě užít Livigna nebo vyrazit odpočívat do hotelu u jezera Garda. V hotelu Acquaviva del Garda strávíme 2 noci. Večer se vydáme do michelinské restaurace (225 km). Volný dopolední program Můžete zůstat v Livignu nebo po snídani vyrazit k jezeru Garda Přesun parkem Stelvio k jezeru Garda Ubytování v hotelu Acquaviva del Garda Odpolední relax v hotelu u moře a společná večeře 4. den V sobotu bude volnější den, je naplánovaná trasa kolem jezera, ale můžete odpočívat v hotelu nebo se projet okolo vinic v okolí. Večer si dáme poslední společnou večeři (240 km). Výlet kolem jezera Garda Výběžek Punta di San Vigilio, Tremosine plateau, cesta Brasa Gorge Cesty Jamese Bonda z Quantum of Solace Jezero Lago di Valvestino, zřícenina Grotte di Catullo Společná večeře v hotelu Acquaviva del Garda 5. den Po nedělní snídani se každý po vlastní ose vydáme směrem domů (870 km). Snídaně v hotelu Dopolední odjezd zpět do ČR Předběžná cena 2 osoby na pokoji 46 000 Kč (23 000 CZK/osoba) 1 osoba na pokoji 36 000 Kč Cena zahrnuje 4 noci ve 4hvězdičkovém hotelu, 3 večeře (cena alkoholických nápojů není v ceně), podrobný itinerář cest a vstupenku na Grossglockner. Ceny jsou včetně DPH. Plánujeme další akce Zanechte nám kontakt, budeme vás informovat o dalších akcích a výletech: [contact-form-7] The post Drsné Alpy aneb výjezdy až do nebes appeared first on BMW M - Renocar.

projít na článek

BMW M Days na Hungaroringu vás čekají 15. září

V polovině září se nevrátíme do školních lavic, ale za volanty BMW M2, abychom se naučili správně driftovat. Během půldenního tréningu se seznámíte také s dalšími členy rodiny vozů BMW M, např. s modely M3, M4 nebo X6M. Budeme moci také vyzkoušet pocit, k

projít na článek

Aktuální mapa bouřkové činnosti nad Evropou

www.alpy.net/pocasi/bourky-nad-evropou-detekce-blesku.php

projít na článek

Alpy

6. 9. 10. 2022 – Zell am See, Rakousko Nadešel čas našeho prodlouženého víkendu s kamarády, kdy jsme se vydali do rakouských Alp. Naší cestu jsme zahájili návštěvou Berchtesgadenu a známého Orlího hnízda Kehlstein, které se rozprostírá ve výšce 1881 m.

projít na článek

Noc ozvěn - oblíbené dotazy, oblíbené odpovědi

Co všechno chcete vědět o Noci ozvěn, ale bojíte se zeptat, když vidíte naše drsné tváře.

projít na článek

Zlomový býk v Lisabonu, aneb pravdivý příběh o ISO

Text najde na stránkách National Geographic Česko. The post Zlomový býk v Lisabonu, aneb pravdivý příběh o ISO appeared first on Jan Rybář.

projít na článek