Držák úhlové brusky

Držákem (stojanem) uděláte z úhlové brusky ještě univerzálnější nástroj já jsem si vyrobil variantu pro snadnější broušení. Pinterest angle grinder standLidl shop stojan na úhlovou brusku The post Držák úhlové brusky first appeared on Jan Vavříček.

projít na článek

Renishaw přichází s vylepšeným snímacím systém pro CNC brusky

Renishaw, přední společnost v oblasti inženýrských technologií, uvede na veletrhu GrindTec 2018 v Německu (14. až 17. března, hala 8, stánek 8101) novou generaci svého tenzometrického snímacího systému MP250 pro brusky.

projít na článek

Držák na papírové role a jednorázová prostěradla

Klikněte na odkaz držák na papírové role a jednorázová prostěradla a pořiďte si tento produkt na naší nové stránce Fabulo.cz s výhodnějšími podmínkami. Na nové stránce Fabulo.cz si můžete užívat i výhody jako jsou např. množstevní nebo věrnostní sle

projít na článek

Vysoce výkonné úhlové snímače pro obráběcí stroje

Rychleji a přesněji, s lepšími výsledky při tvarovém obrábění a povrchových úpravách. Rotační snímače Renishaw poskytují precizní polohovou zpětnou vazbu ve špičkových strojích.

projít na článek

Kalibrátor rotačních os XR20

Kalibrátor rotačních os XR20, který pracuje ve spojitosti s laserovými systémy XL-80 a XM-60, poskytuje vysoce přesnou a opakovatelnou kalibraci souřadnicových stolů, přípravků a obráběcích strojů. Rychlá kalibrace kalibrátorem XR20 poskytuje přesnost až

projít na článek

Nový vysoce přesný úhlový snímač REXM společnosti Renishaw znamená poslední slovo v úhlové metrologii…

Stejně jako známá stupnice RESM je i stupnice REXM vyrobena z nerezavějící oceli a má dělení vyznačeno přímo na obvodu. Její průřez je ale silnější z důvodu minimalizace všech chyb vznikajících při instalaci s výjimkou excentricity.

projít na článek