Renishaw přichází s vylepšeným snímacím systém pro CNC brusky

Renishaw, přední společnost v oblasti inženýrských technologií, uvede na veletrhu GrindTec 2018 v Německu (14. až 17. března, hala 8, stánek 8101) novou generaci svého tenzometrického snímacího systému MP250 pro brusky.

projít na článek

Držák úhlové brusky

Držákem (stojanem) uděláte z úhlové brusky ještě univerzálnější nástroj já jsem si vyrobil variantu pro snadnější broušení. Pinterest angle grinder standLidl shop stojan na úhlovou brusku The post Držák úhlové brusky first appeared on Jan Vavříček.

projít na článek

Revoluční kontaktní skenovací systém společnosti Renishaw otevírá zcela nové možnosti řízení procesu na CNC obráběcích strojích.

Na podzim 2013 uvede společnost Renishaw na trh měřicí systém SPRINT™, analogový kontaktní skenovací systém pro vysokorychlostní měření obrobku na CNC obráběcích strojích.

projít na článek

Special purpose machine manufacturer invests in Renishaw alignment system to expand its capabilities

To ensure that it could deliver the best results for large-scale customer projects, specialist machine manufacturer Metecno Oy, worked with global engineering technologies company, Renishaw, to implement a geometric error measurement system. By investing

projít na článek

Renishaw představuje novou bezkontaktní video sondu pro multisenzorový systém REVO®

Společnost Renishaw uvádí na trh novou sondu pro vizuální měření (RVP – Renishaw Video Probe), určenou pro využití s pětiosým měřicím systémem REVO pro souřadnicové měřicí stroje (CMM). Sonda RVP rozšiřuje možnosti systému REVO o bezkontaktní měření. Celý

projít na článek