Duatlonový masakr krušnohorskou pilou!

V sobotu 9. května odstartuje již jedenáctý ročník závodu Krušnoman. Tento mimořádně náročný duatlon s celkovým převýšením 2300 metrů je úvodním podnikem oblíbeného a prestižního seriálu FORD Czechman Tour Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Mimo to je i druhým dílem obnoveného seriálu Českého poháru v duatlonu. Závod tentokrát zavede sportovce i do Německa.

projít na článek

Třetí závod McRai Cupu se koná v neděli 12. května

V neděli 12. května startuje v 8.00 na koupališti v Kamenné duatlonový závod, který je součástí Krajského poháru v triatlonu Vysočina 2013 (mistrovství kraje v duatlonu) a třebíčského vytrvalostního poháru McRAI Cup 2013.

projít na článek

Dřevosochání 2023

Jak to umějí s motorovou pilou nám letos 14.10.2023 předvedli řezbáři, dřevosochaři...  The post Dřevosochání 2023 first appeared on Zámek Třebešice.

projít na článek

Sněhový masakr Grabmüllerové vyhovoval

Česká triatlonová reprezentantka a velezkušená závodnice Šárka Grabmüllerová má ve své sbírce úspěchů zase o jednu medaili více. V sobotu na mistrovství Evropy v zimním triatlonu vybojovala ve španělské Reinose druhé místo.

projít na článek

Jak správně používat řetězovou pilu?

Výběr řetězové pily není zcela jednoduchý. Který typ se hodí pro začátečníka? A jaký je rozdíl mezi elektrickou a motorovou pilou? Silnější pila nám při práci příliš k užitku nebude, pokud nebudeme mít dostatečně nabroušený řetěz. Ten tupý totiž prostě a

projít na článek

Předvánoční mazec fotoobrazů je za námi

Předvánoční tiskový masakr je zde The post Předvánoční mazec fotoobrazů je za námi first appeared on FOTOOBRAZY Praha.

projít na článek