Duben 2022: Vývoj na B2B trzích

Duben 2022: Vývoj na B2B trzích a výhled do budoucna Dvě třetiny B2B firem loni zaznamenaly nárůst obratu. Celý B2B trh meziročně rostl o 5,7 % (viz podrobné výsledky). Optimistická jsou i očekávání do budoucna – většina B2B podniků očekává, že jejich obrat bude růst i v roce 2022. Aktuální index optimismu dosahuje 53 bodů a vrací se tak na úroveň před covidovou krizí. Růst obratu očekává v příštích 12 měsících 63 % B2B podniků, pokles obratu čeká jen 10 % firem. Jak se dařilo B2B podnikům v loňském roce a jaký vývoj očekávají B2B firmy v různých segmentech trhu se dozvíte v podrobné studii. Podrobné výsledky Kompletní studii můžete stáhnout zde. (jste-li účastník B2B monitoru a neznáte heslo pro stáhnutí studie, kontaktujte prosím Ing. Michaelu Koubovou na [email protected]) Chcete se účastnit dalších vln B2B monitoru a získat podrobné výsledky studií? Zaregistrujte se do našeho newsletteru. Můžete se těšit na aktuální výsledky B2B monitoru a inspiraci pro Váš B2B marketing. Realizátor projektu Výzkum realizovala výzkumná agentura B-inside s.r.o. v březnu 2022 v rámci kontinuálního projektu B2B monitor. Plánujete výzkum trhu, zákazníků či konkurence? Přizvěte B-inside do výběrového řízení. Kontaktujte nás na [email protected] nebo telefonicky na +420 608 048 048.

projít na článek

Duben 2024

Byli jsme osloveni další polskou společností zabývající se výkupem a prodejem energií. Byla odeslána závazná nabídka na implementaci našeho systému. Článek Duben 2024 se nejdříve objevil na USYS.

projít na článek

Astrologická předpověď počasí na duben 2024

Duben 2024 přinese pravé aprílové počasí, na sluneční energií šetří a příděly vody dávkuje nepravidelně, navíc v nevhodných množstvích.

projít na článek

Základní umělecká škola informuje Duben 2024

Březen a duben v naší ZUŠ The post Základní umělecká škola informuje – Duben 2024 first appeared on Základní umělecká škola Kaplice.

projít na článek

Vývoj člověka

The post Vývoj člověka first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek