Důležité vítězství ze Slezska

Třebíčští basketbalisté mají za sebou daleký výjezd do Slezska, který zvládli napůl úspěšně. V sobotu podlehli favoritovi soutěže z Karviné. Chuť si spravili v neděli, když dokázali vyhrát ve Frýdku-Místku.

projít na článek

Studenti opět obnovují paměť kraje

Také i letos, stejně jako v předchozích letech, se studenti Jazykového gymnázia Pavla Tigrida v Ostravě-Porubě zúčastnili projektu, při kterém mohli mapovat osudy více než dvou desítek osob z regionu severní Moravy a Slezska. To vše díky exkluzivní spolup

projít na článek

Osm statečných

Žáci U14 ve středu cestovali na palubovku východočeské akademie BA Young Diamonds, kde v rámci ligové předehrávky vybojovali cenné vítězství.

projít na článek

Muži doma opět vítězně

Třebíčští basketbalisté zvládli úspěšně uplynulý víkend, když zaznamenali dvě vítězství proti týmům Šumperka a Olomouce.

projít na článek

Zeměpisná olympiáda

Ve školním kole zeměpisné olympiády zvítězili Martin Uchytil z primy (kategorii A). Dominik Novák ze sekundy (kategorii B), v kategorii C obhájila loňské vítězství Alexandra Palánová z kvarty.

projít na článek

Skvělé umístění Ondřeje Radeva v celostátním finále francouzské olympiády

Po vítězství v krajském kole francouzské konverzace v kategorii SŠ II se tento týden konalo kolo národní, jehož se zúčastnili nejlépe francouzsky mluvící studenti v celé zemi.

projít na článek