Osm statečných

Žáci U14 ve středu cestovali na palubovku východočeské akademie BA Young Diamonds, kde v rámci ligové předehrávky vybojovali cenné vítězství.

projít na článek

Corny cup

Ve středu 19. září 2018 se nás dvacet statečných z gymnázia vydalo do Nové Včelnice předvést své sportovní výkony na Středoškolský atletický pohár CORNY.

projít na článek

Zlato a stříbro na koštěti

Dne 25. 4. 2019 se uskutečnil tradiční volejbalový turnaj O cestovní koště v Dačicích v tělocvičně SŠTO. Obhajovat první místo z loňského roku se vydalo 16 statečných gymnazistů rozdělených do dvou týmů – A a B.

projít na článek

Výšlap na Štědrý 2024

Tradičního novoročního výstupu na Štědrý se zúčastnilo 45 statečných! Věkové rozpětí 3-75 let, kvůli GDPR nezveřejňujeme nejmladšího ani nejstaršího účastníka. Došli (byli vyvezeni) všichni. Gratulujeme!

projít na článek

Co Tigridu otevřelo oči? No přece poezie!

Dne 20. 11. 2019 se opět několik statečných studentů našeho gymnázia rozhodlo předstoupit před publikum a tentokrát i odhalit malinký kousek svých nejtajnějších myšlenek. Učinili tak v osvědčených prostorách porubské knihovny v Opavské ulici v rámci festi

projít na článek

Sedm statečných

Těžko říct, kde ten nápad vznikl a těžko říct, zda to byl nápad dobrý, ale čas utíkal jako voda a my, sedm nebojácných studentek jazgymu, jsme se jednoho dne ocitly v letadle směr: Mallorca. Byly jsme připravené na všechno. Měly lékárničku, toaleťáky, suc

projít na článek