Sedm statečných

Těžko říct, kde ten nápad vznikl a těžko říct, zda to byl nápad dobrý, ale čas utíkal jako voda a my, sedm nebojácných studentek jazgymu, jsme se jednoho dne ocitly v letadle směr: Mallorca. Byly jsme připravené na všechno. Měly lékárničku, toaleťáky, suchý šampón, ale i sirky a tuhý líh.

projít na článek

Sedm dní ve Štrasburku

Dne 24. listopadu 2018 se dvanáct vybraných studentů našeho gymnázia sešlo na parkovišti u VŠB s jediným cílem, úspěšně dojet do krásného města na hranicích Francie a Německa – Štrasburku. Po devíti hodinách proseděných v autobuse našich dvanáct statečnýc

projít na článek

Školní kolo olympiády v německém jazyce

Poslední lednový den se nerozdávalo jen vysvědčení, ale soutěžilo se i ve znalostech němčiny! Sedm statečných (šest dívek a jeden mladík) neohroženě nastoupilo před pětičlennou porotu složenou z vyučujících. Utkali se v disciplínách, jakými byly poslech,

projít na článek

Osm statečných

Žáci U14 ve středu cestovali na palubovku východočeské akademie BA Young Diamonds, kde v rámci ligové předehrávky vybojovali cenné vítězství.

projít na článek

Corny cup

Ve středu 19. září 2018 se nás dvacet statečných z gymnázia vydalo do Nové Včelnice předvést své sportovní výkony na Středoškolský atletický pohár CORNY.

projít na článek

Zlato a stříbro na koštěti

Dne 25. 4. 2019 se uskutečnil tradiční volejbalový turnaj O cestovní koště v Dačicích v tělocvičně SŠTO. Obhajovat první místo z loňského roku se vydalo 16 statečných gymnazistů rozdělených do dvou týmů – A a B.

projít na článek