Dundalk aneb dostihy po irsku

Bookmakeři postávající na dřevěných bedýnkách lákají kolemjdoucí k uzavírání sázek a dostihy za umělého osvětlení. To jsou dostihy v irském Dundalku. Fotografka Kateřina Pavlíčková využila možnost podívat se na toto celoročně využívané závodiště s prosklenou tribunou a syntetickým povrchem dráhy. Tuto skvělou fotoreportáž si prostě nemůžete nechat ujít.

projít na článek

Tečka za dostihovou sezónou 2021

Definitivní tečku za letošní sezonou udělaly dostihy v Kolesách u Kladrub n. Labem. Brány závodiště se otevřely téměř přesně po dvou letech a diváci tuto skutečnost kvitovali velkou návštěvou. Program začal třemi rovinovými dostihy, následovaly dvě steepl

projít na článek

Dostihy ve fotografiích Jany Syručkové

K týmu fotografů serveru e-sportfoto.cz se připojila fotografka Jana Syručková. Její oblíbené téma jsou koně a dostihy. Podívejte se jak viděla letošní 1. kvalifikaci na Velkou Pardubickou.

projít na článek

Vítězství - Adventure race EP v Irsku

Český tým Czech AR team Adidas/NUTREND (Daniel Šilar, Filip Šilar, Pavel Paloncý, Kristýna Skalická) vyhrál Evropský pohár v Irsku, kde se v roce 2015 uskuteční Mistry Evropy.

projít na článek

Ruské vítězství v Irsku

Cliff Divers - skokani z útesů rozlobili mořského hada. Ruský závodník Artem Silchenko vítězí v Irsku a Red Bull Cliff Diving World Series vstupuje do druhé poloviny ročníku 2012.   

projít na článek

Mezinárodní klusácké dostihy ve fotografiích A. Zavadilové

K dostihovému závodišti ve Velké Chuchli patří také klusácké dostihy. Fotoreportáž z tohoto sportu zde máme poprvé. Andrea Zavadilová skvěle zachytila atmosferu Mezinárodních klusáckých dostihů.

projít na článek