Tečka za dostihovou sezónou 2021

Definitivní tečku za letošní sezonou udělaly dostihy v Kolesách u Kladrub n. Labem. Brány závodiště se otevřely téměř přesně po dvou letech a diváci tuto skutečnost kvitovali velkou návštěvou. Program začal třemi rovinovými dostihy, následovaly dvě steeplechase a na závěr dva dostihy přes proutěné překážky.

projít na článek

Závodiště v Lysé nad Labem se rozloučilo s dostihovou sezónou

Poslední dostihový meeting na závodišti v Lysé nad Labem se uskutečnil ve sváteční úterý 28.9.2021. Diváci viděli celkem 7 dostihů a 3 dostihy poníků. Vrcholy byly 2 dostihy III. kategorie, jeden překážkový, jeden rovinový.

projít na článek

Podzimní barvy a dostihové loučení v Pardubicích

Kateřina Pavlíčková připravila další fotogalerii v podzimních barvách, tentokrát při loučení s dostihovou sezonou v Pardubicích.

projít na článek

Dostihová Chuchle v podzimních barvách

Další z fotografických ohlédnutí za letošní dostihovou sezonou připravila Kateřina Pavlíčková, která ve své fotoreportáži spojila nádherné podzemní barvy s barevností dresů dostihových jezdců při Velké národní steeplechase o pohár Josefa Váni.

projít na článek

Loučení s dostihovou sezónou ve Slušovicích

Početná divácká návštěva se přišla rozloučit se sezonou na dostihovém závodišti ve Slušovicích. Na programu bylo 9 dostihů (1x proutěnky, 5x roviny, 3x steeplechase) a tím hlavním 40. Velká slušovická steeplechase (STCC, I.kat., 5200 m.). Na startu se seš

projít na článek

Engeho vítězná tečka za letošní sezónou

Liberecký závodník Tomáš Enge začal letošní sezónu březnovým vítězstvím v Americe a po čtyřiadvaceti závodních víkendech se loučí s letošní sezónou opět triumfálně. V thajském šampionátu vozů GT3 získal v Bangsaen dvojité vítězství.„Tento víkend vyšlo vše

projít na článek