Dušená kapusta

Je jen málo podobných zelenin, které jsou tak zdravé, někteří dokonce kapustu považují za přírodní zázrak. Její blahodárné účinky znali už v Mezopotámii. V dnešní době trh nabízí tuto listovou zeleninu hned v několika typech. Od křehké rané přes kadeřavou až po hlávkovou. Kulinářsky nejvíce ceněná je pak kapusta růžičková. Vlastní kapustu můžete na zahrádce sklízet od jara až do zimy. Zamražená vám vydrží i v mezidobí, takže kapusta může váš jídelníček obohacovat opravdu po celý rok. Můžete ji vařit, dusit, smažit, grilovat, zapékat a podobně. Snad jediným záporem je, že nadýmá.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Dušená rýže (2 porce) - 600g

Dušená rýže (2 porce)  Popis: Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel. Složení: rýže parboiled (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porc

projít na článek

AKCE: Dušená rýže (2 porce) - 600g

Dušená rýže (2 porce)  Popis: Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel. Složení: rýže parboiled (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porc

projít na článek

Kapustová polévka

Kapusta patří mezi košťálovou zeleninu. Známe hned několik druhů kapusty, ale setkáváme se především se třemi – s hlávkovou, růžičkovou a kadeřavou, takzvaným kadeřávkem. O tom, že je kapusta zdravá, se moc dobře vědělo už v 16. století. A aby taky ne – k

projít na článek

Dušená mrkev s hráškem podle pořadu Kluci v akci

Dušená mrkev, takové nedobré jídlo si leckdo řekne, jenže když se to udělá dobře, tak to chutná výtečně. Dobře o tom ví i Kluci v akci, kteří tento mrkvový skvost servírují s noky z odpalovaného těsta. Recept kluků je na 4 až 6 porcí a v našem článku se p

projít na článek

Kapusta s vepřovým masem

Kapusta neboli brukev je české označení pro několik druhů dvouleté košťálové zeleniny. V dnešní době je rozšířená po celém světě, avšak v Evropě nejvíce. Kapustu lze připravovat na mnoho způsobů, například ji můžeme vařit, smažit, dusit, zapékat a podobně

projít na článek