Dva vyprodané večery v Amsterodamu zachytili WITHIN TEMPTATION na novém živáku

Ještě než WITHIN TEMPTATION v září vyrazí opět na cesty, dočkáme se od nich koncertní nahrávky. Živák nazvaný prozaicky „Worlds Collide Tour – Live in Amsterdam“ vyjde 21. června.

projít na článek

WITHIN TEMPTATION lákají na svůj živák duetem s Amy Lee

WITHIN TEMPTATION sdílí ukázku z připravované koncertní nahrávky „Worlds Collide Tour – Live in Amsterdam“.

projít na článek

WILDSTREET v novém klipu představují plíživou atmosféru Paříže

Newyorkští glam rockeři WILDSTREET dostáli svého jména a v novém videoklipu k temně posmutnělé skladbě „The Road“ bloudí v divokých i zapomenutých ulicích Paříže. Píseň pochází z čerstvě vydaného EP „IV“

projít na článek

Krásy jara

Konečně jsme se dočkali jara a sluníčka, které umí nádherně pohladit naši duši a naplnit nás optimismem. Žáci Multimediální tvorby pohotově využili krásného počasí a vyrazili do přírody, aby zachytili atmosféru nejkrásnějšího ročního období. Žáci fotili s

projít na článek

Naturka Caribic BILLA v novém kabátě

Billa mění po pěti letech obal tyčinky Naturka v privátním balení pod značkou Billa Naše Bio. The post Naturka Caribic BILLA v novém kabátě appeared first on Natural Bars.

projít na článek

Vítejte v novém školním roce

Vítejte v novém školním roce! Puštík je opět tu, aby vám pomohl. Může vám pomoci nejen s platbami kroužků, ale může třeba přispět na výtvarné potřeby. Pokud potřebujete od Puštíka pomocnou ruku, obraťte se na [email protected] nebo reditel@londynska.

projít na článek